29. maj 2020
Der er gang i åretagene i mad-teltet på den veganske Nakkefestival. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der er gang i åretagene i mad-teltet på den veganske Nakkefestival. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nakkefestival: Et par åretag i grøntsags-gryden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nakkefestival: Et par åretag i grøntsags-gryden
Odsherred - 28. juli 2019 kl. 07:58
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når der bliver lavet mad til festivalgæster, hjælpere og arrangører på den aktuelle Nakkefestival, er der gang i de virkelig store gryder i mad-teltet, hvor mad-hjælperne bruger grydeskeer på størrelse med pagajer til nærmest at ro rundt i gryde-retten.

arrow Læs også: Nakkefestival: Bio-nedbrydeligt plastik

- Vi laver vegansk storkøkken, hvor alt vores mad er vegansk, fortæller festivalens for-person Adam Stoltenberg.

Produktionen uden brug af animalske føde-emner gør det nemmere for Nakkefestival at håndtere madlavning til de op mod 1500 mennesker, som pladsen er godkendt til.

- Det gør det nemmere for os at lave mad til alle, fordi alle vil kunne spise den veganske mad. Og vi kan meget bedre styre fødevare-hygiejnen i varmen, når vi ikke bruger kød- og mælkeprodukter. Og for dem, der ikke kan undvære at spise kød i festivaldagene, har vi vores pølsebod, siger Adam Stoltenberg og peger på boden, der i eventyr-temaet har fået navnet »De 3 små grise«.

arrow Se billederne: Kæmpe skumfest på Nakkefestival
25. juli 2019 kl. 21:01 Opdateret: kl. 21:21
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk