23. februar 2020
Der er gang i åretagene i mad-teltet på den veganske Nakkefestival. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der er gang i åretagene i mad-teltet på den veganske Nakkefestival. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nakkefestival: Et par åretag i grøntsags-gryden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nakkefestival: Et par åretag i grøntsags-gryden
Odsherred - 28. juli 2019 kl. 07:58
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når der bliver lavet mad til festivalgæster, hjælpere og arrangører på den aktuelle Nakkefestival, er der gang i de virkelig store gryder i mad-teltet, hvor mad-hjælperne bruger grydeskeer på størrelse med pagajer til nærmest at ro rundt i gryde-retten.

arrow Læs også: Nakkefestival: Bio-nedbrydeligt plastik

- Vi laver vegansk storkøkken, hvor alt vores mad er vegansk, fortæller festivalens for-person Adam Stoltenberg.

Produktionen uden brug af animalske føde-emner gør det nemmere for Nakkefestival at håndtere madlavning til de op mod 1500 mennesker, som pladsen er godkendt til.

- Det gør det nemmere for os at lave mad til alle, fordi alle vil kunne spise den veganske mad. Og vi kan meget bedre styre fødevare-hygiejnen i varmen, når vi ikke bruger kød- og mælkeprodukter. Og for dem, der ikke kan undvære at spise kød i festivaldagene, har vi vores pølsebod, siger Adam Stoltenberg og peger på boden, der i eventyr-temaet har fået navnet »De 3 små grise«.

arrow Se billederne: Kæmpe skumfest på Nakkefestival
25. juli 2019 kl. 21:01 Opdateret: kl. 21:21

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk