13. april 2021
Et håndgemæng på Vig Festival udviklede sig dramatisk for et vennepar lørdag d. 8. juli. Den ene døde efter et slag i ansigtet - den anden blev tiltalt for det fatale slag. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Et håndgemæng på Vig Festival udviklede sig dramatisk for et vennepar lørdag d. 8. juli. Den ene døde efter et slag i ansigtet - den anden blev tiltalt for det fatale slag. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nægter at have slået ven med dødbringende knytnæveslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nægter at have slået ven med dødbringende knytnæveslag
Odsherred - 30. august 2017 kl. 20:54
Af Marianne Nielsen

En 51-årig mand nægter at have slået sin ven så hårdt i hovedet, at han døde af det på Vig Festival i år.

arrow Læs også: Otte måneder for festival-vold

Onsdag forklarede han sig i byretten i Holbæk. Han er tiltalt for med simpel vold at have forårsaget sin vens død i forbindelse med et håndgemæng foran scene 21 lørdag den 8. juli i år.

- Jeg kan ikke huske, hvem der starter med at skubbe. Vi skubber hinanden frem og tilbage og det ender med at jeg skubber ham i ansigtet. Jeg kan se, at han går tilbage og ligesom falder ned i nogle folk, der sidder på græsplænen. Jeg går derfra, og havde ikke i min vildeste fantasi forstillet mig, at jeg kunne skade ham på nogen måde, indledte han grådkvalt sin forklaring.

Han husker ikke selv hvad diskussionen præcist handlede om eller at det endte med at han slog sin ven på venstre side af hovedet med en knytnæve. Flere vidner, som retten også lyttede på onsdag, var dog sikre på at det var tilfældet, skriver Nordvestnyt torsdag.

Foruden episoden på Vig Festivalen, var den 51-årige mand også tiltalt for grov vold og trusler mod en dørmand, der ville smide ham ud fra natklubben Soho i Holbæk i de sene nattetimer den 2. april i år.

Den tiltalte mener dog, at han handlede i nødværge da han smed et glas i hovedet på dørmanden og mener ikke at have truet ham på livet.

Sagen fortsætter og afsluttes formentlig mandag.

arrow Festival-vold: En halv retsdag mere i baghånden
30. august 2017 kl. 07:23 Opdateret: kl. 14:16
arrow Festival-vold for retten i næste uge
23. august 2017 kl. 15:18 Opdateret: kl. 11:10
arrow Landsret omstøder: 50-årig fortsat fængslet
27. juli 2017 kl. 10:10 Opdateret: kl. 10:10
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk