2. december 2020
Anders Munch har i mere end 20 år fortolket Kim Larsens musik. Nu inviterer han til musikvideo-optagelse og koncert i Nykøbing Sj. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Anders Munch har i mere end 20 år fortolket Kim Larsens musik. Nu inviterer han til musikvideo-optagelse og koncert i Nykøbing Sj. PR-foto
Foto: m53423
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikvideo optages i gågaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikvideo optages i gågaden
Odsherred - 15. maj 2019 kl. 12:07
Af Stefan Andreasen

Musiker, sanger og sangskriver Anders Munch har i mere end to årtier specialiseret sig i at optræde med Kim Larsens og Gasolin's numre sammen med sit band Broderskabet - fredag den 31. maj kl. 18.30 optager de musikvideo til den kommende single »Sommersøndag i Danmark« - ny musik i Kim Larsens ånd - i Nykøbing Sjællands gågade.

Anders Munch nåede at få den ægte Larsens rosende ord og en postkort-opfordring til også at skrive egne sange.

- Så det gør jeg nu, siger Anders Munch.

Han er for nyligt flyttet til Odsherred med sin hustru og bruger egnen som afsæt for sine nye sange.

- De gamle drenge, jeg hænger ud med her i Højby, har det som mig - der skal være højt til loftet. Det giver nemlig så godt et udsyn. Her er både Thomas, Kaas, Fætter Jørn, Kiehn, Bent og alle de andre glade drenge - dem kan jeg godt li', siger Anders Munch.

Larsen-klonen vil med den kommende single og musikvideoen hylde det lokalområde, han har slået sig ned i.

- Derfor har vi valgt, at optage musikvideoen på gågaden i Nykøbing hos Cafe Nykøbing. Her fandt jeg hurtigt ud af, at der var højt til loftet, smilende mennesker, god stemning, og en særlig oprigtighed - man vil hinanden det godt. Det er sådan, jeg helst ser den verden, jeg lever i, siger Anders Munch.

Efter optagelserne er der gratis koncert på Restaurant & Cafe Nykøbing.

Trods nye sange fortsætter Anders Munch & Broderskabet med at spille, synge og hylde musikken fra det ubetingede forbillede, Kim Larsen. Til cafe-koncerten kan publikum høre Kim Larsen- og Gasolin'-numre, der i årtier har beriget danskernes hverdag - »Kvinde min«, »Om lidt«, »Rabalderstræde«, »Papirklip« og mange andre.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk