28. marts 2020
Trubaduren Sebastian, der er stamkunstner på Pottegården, giver solo-koncert i musikhuset fredag den 17. juli. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Trubaduren Sebastian, der er stamkunstner på Pottegården, giver solo-koncert i musikhuset fredag den 17. juli. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikken tilbage på Pottegården til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikken tilbage på Pottegården til sommer
Odsherred - 25. februar 2020 kl. 18:48
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efteråret lukkede Kate Jensen og Ulrik Hansen deres restaurant, musikhus og keramik-salg Pottegården på Ellinge Lyng i Odsherred efter 43 somre som værtspar - men helt lukket er der ikke i musikhuset til sommer, hvor der kommer fire-fem popup-koncerter.

Begyndelsen på et musikprogram - sådan står der som overskrift for de første tre koncerter med de musikalske stamkunstnere Sebastian, Allan Olsen og Søs Fenger, der er planlagt og noteret på Pottegårdens hjemmeside.

Sebastian giver solo-koncert i Pottegårdens musikhus fredag den 17. juli, Søs Fenger kommer med sin trio fredag den 31. juli, og Allan Olsen optræder solo fredag den 7. august.

Koncerterne vil som hidtil blive afviklet i samarbejde med frivillige hjælpere - familie og venner af huset.

Masser af kendte navne har siden Pottegårdens start optrådt i musikhuset.

Udover de tre kunstnere, der kommer til sommer, kan blandt andet nævnes Niels-Henning Ørsted Pedersen, Safri Duo, Tommy Kenter, Troels Trier & Rebecca Brüel, The Dubliners, Fairport Convention, Lars Lilholt Band, Cornelis Vreeswijk, Papa Bue's Viking Jazzband, De Gyldne Løver og Paul Banks.

Den traditionsrige koncert med Lars Lilholt Band på Pottegårdens parkeringsplads i slutningen af juli er flyttet til kræmmermarkedspladsen i Vig, med FK Odsherred som arrangør.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk