25. juni 2021
Stig & Vennerne spiller musikken fra Bamses Venner, når de drager med i Mokio's Odsherred-karavane.
gallery icon

Se billedserie

Stig & Vennerne spiller musikken fra Bamses Venner, når de drager med i Mokio's Odsherred-karavane.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik, mad, øl og hygge - musikalsk karavane gennem Odsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik, mad, øl og hygge - musikalsk karavane gennem Odsherred
Odsherred - 11. maj 2021 kl. 06:23
Af Stefan Andreasen

Lastet med et band, et PA-anlæg, scene, Danmarks største grill, en ølvogn og en toiletvogn drager en karavane, organiseret af Musik og Kultur i Odsherred (Mokio), til sommer ud på herredets landeveje og stiller op til i alt 40 små hygge-koncerter i Fårevejle, Sj. Odde, Rørvig, Nykøbing og ved Nygårdens Gårdbutik i tiden fra 21. juni til 13. august.

- Mange går rundt og savner fællesskab og live-musik, så det gør vi noget ved nu. Jeg har kontaktet mange af mine musikalske kollegaer, og de har meldt sig klar på banen og tager med rundt i Odsherred, fortæller Anders Munch, formand for Mokio.

Han er også forsanger i Kim Larsen/Gasolin-kopibandet Munch & Broderskabet, ét af orkestrene på »Sommertur i Odsherred 2021«.

Derudover vil sommergæsterne kunne opleve navne som Stig Rossen & Vennerne, Kim Schwartz, Danmarks Bedste John og Anders Blichfeldt give koncerter i sommerlandet.

Konceptet er, at hvert band drager med rundt i en uge til de fem Odsherred-destinationer; ugen efter kommer et nyt band på - og så fremdeles.

- Koncerterne holdes fra mandag til fredag, så sommerhus-gæsterne kan få glæde af, at der også er kultur-arrangementer i hverdagene i deres nærområde.

- Vi er Danmarks største sommerhusområde, og det skal vi tage alvorligt, mener Anders Munch.

- Vi har fået fat i Danmarks største grill, og ud over musikken præsenteres gæsterne til koncerterne for de enkelte kunstneres livret, for eksempel var John Mogensen vild med dansk bøf med bløde løg og æblekage, og Kim Larsen pasta pomodoro, fortæller Anders Munch.

Odsherred Kommunes kulturforvaltning har opfordret Anders Munch og Mokio til at stå for en række arrangementer til sommer, hvor der forventes mange mennesker i sommerhusene.

I forvejen arrangerer Mokio seks dobbelt-koncerter i Helenehaven i Højby og en dag med masser af swingende jazz.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk