13. maj 2021
Dukker fra udstillingen Ole Bruun-Rasmussens magiske dukkeunivers udstilles på Odsherreds Museum, her fra forestillingen »Øen«. Foto: Kenn Thomsen
Dukker fra udstillingen Ole Bruun-Rasmussens magiske dukkeunivers udstilles på Odsherreds Museum, her fra forestillingen »Øen«. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Museer genåbner snart: Rød løber og flag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Museer genåbner snart: Rød løber og flag
Odsherred - 19. april 2021 kl. 21:11
Af Stefan Andreasen

Torsdag den 22. april genåbner Odsherreds Museum på Annebjerggård i Nykøbing og Malergården i Plejerup, og på åbningsdagen bliver den røde løber rullet ud, og der bliver flaget og serveret gratis kaffe og te til gæsterne.

- Vi laver en stille og rolig og hyggelig genåbning, siger museumsdirektør Eskil Vagn Olsen, Museum Vestsjælland.

På Odsherreds Museum er perioden for udstillingen »Drømmespejlet«, der har stået klar siden februar med dukkemager Ole Bruun-Rasmussens dukker, rekvisitter og scenografier, forlænget til juni, hvor den overtages 24. juni af udstillingen »Missilet« - om missilsagen fra Lumsås 1982.

På Malergården er der ikke en aktuel særudstilling, men publikum kan som vanligt se kunstnerhjemmet, blandt andet Sigurd Swanes atelier med malerier, og nyde haven og naturen.

Odsherreds Kunstmuseum i Asnæs har gang i forberedelserne til udstillingen »Danmarks billeder - Fra kyst til korn til kultur« - Maja Lisa Engelhardts malerier fra Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg - og åbner 7. maj.

Fra den 21. april hæves det indendørs forsamlingsloft til 10 personer, men Eskil Vagn Olsen venter spændt på, hvilke arealkrav museerne skal efterleve.

Hvis man vil være sikker på at kunne komme ind, skal man købe billet på forhånd online, men det er også muligt at tage chancen og købe billet ved indgangen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk