30. maj 2020
Karen Hilden er en af Morilds gæsteudstillere.  Privatfoto
Karen Hilden er en af Morilds gæsteudstillere. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morild udstiller for 29. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morild udstiller for 29. gang
Odsherred - 12. juni 2019 kl. 20:37
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 29. gang holder kunstnergruppen Morild sommerudstilling i Nykøbing. Ferniseringen sler lørdag den 22. juni kl. 13-16 i den Grønne Hal, Havnevej i Nykøbing.

Ferniseringen åbnes med tale af borgmester Thomas Adelsskov (S).

Traditionen tro kan Morild igen i år præsentere en række gæsteudstillere.

- I år er vi ekstra mange udstillere, idet der er hele ni gæsteudstillere foruden 10 af Morilds egne medlemmer som udstiller. Vi glæder os til at byde såvel nye og gamle kunstvenner velkommen til vores udstilling, enten til ferniseringen eller i løbet af sommeren. Vi har igen i år udvalgt en række spændende gæstekunstnere. Der er altid flere, som ønsker at udstille end der er plads til i den Grønne Hal. Nogle af dem udstiller for første gang i Odsherred. Flere af dem er allerede kendt i Odsherred, siger gruppens formand Annemarie Jepsen.

Morilds gæsteudstillere i 2019 er Anne Marie Elmbak, Asger Schioldan, Eva Lundberg, Karen Hilden, Mads Ejrnæs, Methea Gravesen, Michael Kofod, Niels Peter Borgen Nielsen, Trine Kent. Gæsteudstillere udstiller malerier, akvareller, collager, glaskunst og træfigurer.

Morilds egne udstillere er i år Anders Schrøder, Bjarne Jørgensen, Maja de Hemmer, Ulla Dalby, Tabitha Rundin, Vivian Just og Erling Jeppesen. De maler alle på lærred. Annemarie Jepsen viser akvareller. Jens E Pedersen repræsenterer fotokunsten. Winnie Bo Andersen udstiller igen i år keramik.

Udstillingen har åbent alle dage frem til den 25. august.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk