18. oktober 2018
Erhvervsminister Brian Mikkelsen (C) blev modtaget af partiets spidskandidat i Odsherred Ulla Margrethe Hansen (C).
Erhvervsminister Brian Mikkelsen (C) blev modtaget af partiets spidskandidat i Odsherred Ulla Margrethe Hansen (C).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ministeren kiggede forbi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ministeren kiggede forbi
Odsherred - 17. november 2017 kl. 15:17
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der står statslige arbejdspladser på både Odsherred Kommune og Odsherred Erhvervsforums ønskeseddel, men Brian Mikkelsen kunne ikke love hverken fra eller til, da han fredag eftermiddag besøgte Odsherred. Han var inviteret af Odsherred Erhvervsforum og det konservative folkeparti i Odsherred, og skulle blandt andet besøge DPA Microphones og Ditlev Burke Industrial Tools i Asnæs og høre om vilkårene for lokale virksomheder.

Men der lå også et underliggende spørgsmål fra arrangørerne og fra kommunaldirektør Claus Steen Madsen, som også deltog i arrangementet. Kommunaldirektøren havde medbragt en beskrivelse af de muligheder Odsherred Kommune stiller til rådighed for eventuelle udflyttede statslige arbejdspladser. Kommunen peger på Fårevejle administrationscenter i Fårevejle, Nykøbing Administrationscenter og Grønnegårdskomplekset i Annebergparken.

- Vi kan ikke sige noget før til december, lød det lidt skuffende svar fra Brian Mikkelsen, som dog lovede at tage tilbuddet fra Odsherred Kommune med til overvejelse i det regeringsudvalg, som for øjeblikket arbejder med spørgsmålet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk