11. december 2018
Ernæringsassistent Michelle Klang Dyhr mener ikke man skal være tynd som en fotomodel. Man skal bare være glad, når man ser sig selv i spejlet. Og det er hun.
gallery icon

Se billedserie

Ernæringsassistent Michelle Klang Dyhr mener ikke man skal være tynd som en fotomodel. Man skal bare være glad, når man ser sig selv i spejlet. Og det er hun.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Michelle tabte 50 kilo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michelle tabte 50 kilo
Odsherred - 29. december 2017 kl. 17:46
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er fandeme ikke sjovt, at være i fitnesscenter som overvægtig. Der hænger billeder af tynde mennesker over det hele, og så alle de spejle, siger Michelle Klang Dyhr fra Nørre Asmindrup, og trækker maven ind med et grin, mens hun kigger sig rundt i Fair Fitness i Nykøbing.

For få år siden vejede den 160 centimeter høje pige 115 kilo, og det var her, hun ikke have lyst til fitnesscentre. I dag har hun smidt 50 af de overflødige kilo. Hun har taget en uddannelse som ernæringsassistent. Nu hjælper hun andre overvægtige med at tage hånd om deres kostvaner.

- Man behøver ikke være tynd og toptrænet. Bare man er glad, når man ser sig selv i spejlet, siger hun

Med vægttabet kom en øget selvtillid og energi. Det gav Michelle Klang Dyhr mod på at tage uddannelsen som ernæringsassistent, som hun afsluttede med topkarakterer. I dag driver hun sin hjemmeside Sund og nem mad i hverdagen, hvor hun kommer med overskuelige og økonomisk fornuftige opskrifter og gode råd. Hun udfærdiger også individuelle kostplaner og træningsprogrammer, hvor der følges op på resultaterne hver uge eller hver 14. dag. Lige nu er der stor efterspørgsel på kostplaner.

- Alle vil tabe sig her efter nytår. Så jeg har travlt, siger Michelle Klang Dyhr.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk