23. november 2017
Byrådspolitiker Karina Vincentz (V) har valgt ikke at genopstille til valget, men koncentere sig om sit job og sin familie.           Foto: Mik
Byrådspolitiker Karina Vincentz (V) har valgt ikke at genopstille til valget, men koncentere sig om sit job og sin familie. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Melder afbud til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Melder afbud til valget
Odsherred KV17 - 21. april 2017 kl. 12:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karina Vincentz (V) kom ind som en flot nummer tre på kadidatlisten, da Venstre i Odsherred for tre uger siden holdt opstillingsmøde. Trods udsigterne til et godt valgresultat ved kommunalvalget til efteråret, har Karina Vincentz nu meldt ud, at hun alligevel ikke genopstiller.

- Det har ikke været nogen nem beslutning, men nogle gange er man nødt til at træffe svære valg, siger Karina Vincentz om sin beslutning.

Hun måtte sidste år i en længere periode sygemeldes fra sit job hos som skoleleder hos LOF i Odsherred og byrådsopgaverne, men det er ikke sygdom, som har fået hende til at melde fra til kommunalvalget.

- Slet ikke. Jeg brænder for politik, og det har været sjovt, at være med. Jeg vil bare gerne have tid til at være mere sammen med min familie, som jeg har haft for lidt tid til, siger Karina Vincentz.

Hun er mor til tre børn på 12, 18 og 19 år, som hun ikke føler, hun har været der 100 procent for på grund af det politiske arbejde.

Karina Vincentz afviser ikke, at hun på et senere tidspunkt kunne finde på, at melde sig under de politiske faner.

- Mit hjerte banker stadig for det sundhedspolitiske arbejde, og man ved aldrig, hvad der kan ske om fire år, siger hun.

I første omgang ser hun frem til den ekstra fritid.

- Tænk at få tid til, at læse en god bog, siger Karina Vincentz.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk