16. oktober 2021
Piamalia Vagtholm (th.), daglig leder af Anneberghus i Nykøbing Sjælland, tilbyder brudepar, at de kan afvikle deres store fest i villaen, hvor man - som noget særligt - kan stå for hele arrangementet selv. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Piamalia Vagtholm (th.), daglig leder af Anneberghus i Nykøbing Sjælland, tilbyder brudepar, at de kan afvikle deres store fest i villaen, hvor man - som noget særligt - kan stå for hele arrangementet selv. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med til Bryllupsmessen: Anneberghus er klar til bryllupsfester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med til Bryllupsmessen: Anneberghus er klar til bryllupsfester
Odsherred - 23. september 2021 kl. 20:54
Af Stefan Andreasen

Den herskabeligt anlagte villa Anneberghus i Nykøbing, det tidligere vandrerhjem, der nu er restaureret og kan lejes til ekstravagante fester, var med på den store Bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet i København i sidste weekend.

Anneberghus var som bryllups-lokation repræsenteret på én af standene.

- Anneberghus tilbyder brudepar, at de kan afvikle deres store fest her i villaen, hvor man - som noget særligt - kan stå for hele arrangementet selv, siger daglig leder Piamalia Vagtholm.

- Så lejer man hele villaen, med plads til 47 overnattende gæster på 1. sal, fra fredag til søndag og har den for sig selv.

- Med festsal, moderne storkøkken, spisestue, lounge, adgang til den store park med sø og shelterplads ved Annebergskoven, fortæller Piamalia Vagtholm.

Den nyligt overståede bryllupsmesse i København var et tilløbsstykke.

- Bryllupsindustrien og kommende brudepar med familier mødtes i det gamle lokomotivværksted, som var en rå og rustik ramme om tyl, champagne, blomsterdekorationer, menuer og musik, fortæller Anneberghus-lederen.

Hun nævner, at 300-400 mennesker var vidner til et frieri for åbent tæppe på messen.

Piamalia Vagtholm var også taget på Bryllupsmesse for at møde andre erhvervsdrivende i branchen og tale om samarbejdsmuligheder.

- Der blev hilst på mange og aftalt en del besøg, siger Anneberghus-lederen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk