19. oktober 2021
Rørvig blev ramt af Bodil-stormen for et par år siden, men der er stor modstand mod et forslag om at etablere et dige. Foto: Torben Andersen
Rørvig blev ramt af Bodil-stormen for et par år siden, men der er stor modstand mod et forslag om at etablere et dige. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massive protester imod dige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massive protester imod dige
Opdateret 06. oktober 2016 kl. 11:22
Odsherred - 04. oktober 2016 kl. 13:04
Af Torben Andersen

Hovedparten af høringssvarene siger nej tak til et dige ved Rørvig. Og på den baggrund er både formanden og næstformanden for miljø- og klimaudvalget indstillet på at skippe forslaget, som stammer fra en gruppe borgere i byen.

- Min vurdering er, at der ikke er opbakning til projektet. Jeg har hele tiden sagt, at projektet ikke er et projekt for kommunens skyld, det er et projekt for borgernes skyld. Og hvis borgerne ikke ønsker det, har jeg ingen interesse i at gennemføre det. Min indstilling vil være, at det bliver droppet, siger udvalgsformand Morten Egeskov (V).

- Man kan ikke tvinge et flertal af grundejere til at betale for diget. Der er også naturhensyn, men vores hovedbegrundelse for at droppe projektet er, at grundejerne faktisk ikke ønsker det, siger næstformanden Kim Mariegaard (EL).

Miljø- og klimaudvalget behandler sagen i aften. Det er dog byrådet, som endeligt bestemmer, om kommunen skal involvere sig i projektet.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk