5. marts 2021
Odsherreds borgmester Thomas Adelskov er fuld af lovord, når han skal beskrive frontpersonalets indsats under corona krisen, men ekstra løn, bliver der ikke noget af i denne omgang.
Odsherreds borgmester Thomas Adelskov er fuld af lovord, når han skal beskrive frontpersonalets indsats under corona krisen, men ekstra løn, bliver der ikke noget af i denne omgang.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af ros, men ingen ekstra penge til frontpersonalet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af ros, men ingen ekstra penge til frontpersonalet
Odsherred - 24. januar 2021 kl. 07:57
Af Martin Hoffmann Kønig

I Holbæk kommune har byrådet bevilget lidt over fire mio. kr. som en ekstra påskønnelse for det kommunale frontpersonales indsats under corona-krisen.

Men i Odsherred Kommune bliver der ikke noget med kontant honorering af frontpersonalet, i hvert fald ikke i første omgang.

Til gengæld er borgmester Thomas Adelskov (S), fuld af lovord, når han skal beskrive de kommunale medarbejderes indsats under corona-krisen.

»Jeg er imponeret over hvordan mange medarbejdergrupper er steppet op, og har ydet noget helt ekstraordinært, og det har været en fornøjelse at opleve hvordan medarbejdere har tilbudt sig på tværs af fagområder og kompetencer. Det viser styrken og sammenholdet i kommunen. Det er også min klare opfattelse at den ros og respekt deles af hele byrådet. Jeg har ikke lyst til at bede byrådet om at finde besparelser på service og medarbejdere for at kunne udbetale en coronabonus. Mit håb er stadig, at vi kommer igennem 2020 med et plus på regnskabet. Når jeg kender regnskabet for 2020, så vil jeg tage en drøftelse med byrådets partier for at finde ud af om der er stemning for at kunne belønne vores medarbejdere i frontlinjen,« siger han.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk