17. oktober 2019
En maskeret mand opførte sig mistænkeligt i Aldi på Esterhøjvej i Asnæs søndag eftermiddag.
En maskeret mand opførte sig mistænkeligt i Aldi på Esterhøjvej i Asnæs søndag eftermiddag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maskeret mand opførte sig mistænkeligt i Aldi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskeret mand opførte sig mistænkeligt i Aldi
Opdateret 20. maj 2019 kl. 11:34
Odsherred - 20. maj 2019 kl. 11:21
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag eftermiddag klokken 14:24 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en maskeret mand omkring klokken 13:15 havde været inde i Aldi-supermarkedet på Esterhøjvej i Asnæs, hvor han havde stået og ventet ved kassen. Da der ikke var personale ved kassen havde han forladt stedet igen, fremgår det af døgnrapporten.

arrow Læs også: Knallert stjålet og fundet igen samme dag

Politiet kørte til supermarkedet for at se videoovervågningen på stedet. Manden på filmen havde en mistænkelig adfærd, idet han havde maskeret sig og medbragte en sportstaske, men han forlod stedet uden at gøre yderligere.

Manden beskrives som hvid, almindelig af kropsbygning, iført sort kasket med sølv mærkat på skyggen, sort maskering, sort hættetrøje, sorte bukser og sorte sko af mærket Puma. Han medbragte en sort sportstaske.

Politiet fik kort efter oplysninger fra en borger, der havde bemærket en 20-25 årig mand med en sort kasket, der gik i en mark tæt ved Høvevej/Veddingevej i Asnæs.

Manden virkede nervøs og sagde at nogen var efter ham. En patrulje forsøgte at finde frem til manden for at afklare, om der var tale om samme person, der havde været i supermarkedet. Det lykkedes dog ikke at finde frem til manden, og politiet søger nu vidner i sagen. Politiet efterforsker sagen for at finde frem til manden for at få afklaret årsagen til hans mistænkelige adfærd.

Borgere der har bemærket den beskrevne mand omkring supermarkedet op til og efter kl. 13.15, eller vidner som har set en person, der passer på signalementet gå i retning mod Høvevej/Veddingevej bedes kontakte lokalpolitiet i Holbæk på tlf. 114.

arrow Indbrud i pizzeria i Svebølle
20. maj 2019 kl. 11:00 Opdateret: kl. 11:00
arrow To villa-indbrud i Jerslev
20. maj 2019 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk