23. september 2019
140 stole var fundet frem til dialogmødet med Odsherreds politikere i Vallekilde-Hørve Skoles aula tirsdag aften. Kun få pladser var tomme. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

140 stole var fundet frem til dialogmødet med Odsherreds politikere i Vallekilde-Hørve Skoles aula tirsdag aften. Kun få pladser var tomme. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange ville høre politikernes visioner for grænsebyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange ville høre politikernes visioner for grænsebyen
Opdateret 08. januar 2019 kl. 22:04
Odsherred - 08. januar 2019 kl. 21:25
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 140 borgere deltog i dialogmøde med byrådspolitikere om Hørves fremtid tirsdag aften i aulaen på byens folkeskoleafdeling, Vallekilde-Hørve Skole. Netop skolens skæbne og fremtid var et af omdrejningspunkterne for mødet, som en gruppe forældre til elever på skolen havde inviteret byråd og borgere til i kølvandet på skolestrukturdebatten og de foreslåede ændringer, som skal finde sin endelige afgørelse i slutningen af januar.

Med repræsentanter for samtlige partier i byrådet på nær Enhedslisten og SF i panelet samt tidligere byrådspolitiker for Konservativt Folkeparti, Ulla Margrethe Hansen blev både overbygnings-problematikken, vilkårene for erhvervslivet og idrætsforeningerne i de politiske dispositioner de seneste 5-6 år.

Men også konsekvenserne af Hørves placering som den ydre kommunale grænse til nabokommunerne, og dilemmaet om hvem, der har ansvaret for at byen udvikler sig, blev et væsentligt emne på det to timer lange dialogmøde, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk