15. august 2020
Det helt store trækplaster blandt Museum Vestsjælllands afdelinger er maler Jesper Christiansens aktuelle udstilling »De fire årstider« på Odsherreds Kunstmuseum i Asnæs.
gallery icon

Se billedserie

Det helt store trækplaster blandt Museum Vestsjælllands afdelinger er maler Jesper Christiansens aktuelle udstilling »De fire årstider« på Odsherreds Kunstmuseum i Asnæs.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malerier med kæmpe tiltrækningskraft: Gæsterne strømmer til udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malerier med kæmpe tiltrækningskraft: Gæsterne strømmer til udstilling
Odsherred - 30. juli 2020 kl. 15:10
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Museum Vestsjælland har i de første tre uger af juli oplevet massiv fremgang; samlet set en fordobling i forhold til samme tid sidste år.

Det helt store trækplaster blandt museets afdelinger er maler Jesper Christiansens aktuelle udstilling »De fire årstider« på Odsherreds Kunstmuseum i Asnæs.

- Højdespringeren er Odsherreds Kunstmuseum med en besøgsfremgang på hele 353 procent, hvilket kan tilskrives Jesper Christiansens udstilling, der har fået rigtig gode anmeldelser, siger museumsdirektør Eskil Vagn Olsen, Museum Vestsjælland.

Maleren har blandt andet taget afsæt i forfatter Martin A. Hansens dagbøger og den berømte roman »Løgneren«, der blev skrevet, mens han boede i det gule hus ved Swanernes Malergården i Plejerup i 1949.

Jesper Christiansen har rekonstrueret Martin A. Hansens cykelture på Plejerup-egnen og har opsamlet landskaber og bygninger som motiver i malerierne.

Udstillingen »De fire årstider« kan ses frem til den 27. september.

- Odsherreds Museum på Annebjerggård ligger også fint med en fremgang på 68 procent, og Malergården i Plejerup har 78 procent flere besøgende i forhold til samme periode sidste år, oplyser museumsdirektøren.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk