21. juni 2021
Det ser ud til at Rørvig Street Food får endnu en midlertidig tilladelse til at drive madmarked, men før næste års sæson skal der være udarbejdet en egentlig lokalplan til at regulere madboder. Foto: Mie Neel
Det ser ud til at Rørvig Street Food får endnu en midlertidig tilladelse til at drive madmarked, men før næste års sæson skal der være udarbejdet en egentlig lokalplan til at regulere madboder. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Madboder er noget mange vil lave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Madboder er noget mange vil lave
Odsherred - 11. april 2021 kl. 18:30
Af Martin Hoffmann Kønig

På Antikcafeens område på Rørvigvej 225, var der sidste år en række foodtrucks, der under navnet Rørvig Street Food, skulle tilfredsstille sommerhusgæsternes behov for nem og god mad.

arrow Læs også: Afviser enhver snak om rotter ved madmarked

En kæmpe succes blev det, men ikke uden kritik fra særligt de omkringliggende sommerhuse, der har forsøgt at få bremset madmarkedet i år.

Noget, der ikke ser ud til at lykkedes fordi administrationen har til sinds at give endnu en midlertidig tilladelse, men samtidig er det planen at der før sæson 2022 skal laves en lokalplan, der sætter håndfaste rammer omkring madboder i området.

Ifølge den kommunale administration, i Odsherred Kommune, giver det god mening, for der er mange der gerne vil lave madboeder, og de skriver blandt andet til politikerne i miljø- og klimaudvalget, at:

»Der er allerede i dag andre ejendomme, som ønsker madboder, og der er derfor behov for at se området samlet. Desuden ønsker Spar købmanden at udvide, hvilket også vil blive indarbejdet i lokalplanen på baggrund af planlovens rammer for enkeltstående dagligvarebutikker. Efter administrationens forståelse vægter byrådet liv i bymidterne højt. Lokalplanen skal søge at sikre et balanceret tilbud af service og detailhandel i sommerhusområdet, således at bylivet ikke trækkes ud af bymidterne.«

Hvis politikkerne siger ja til administrationens forslag, så vil der til efteråret blive holdt et offentligt opstartsmøde for arbejdet med lokalplanen, hvor man kan evaluere sæson 2021 før arbejdet med lokalplanen sættes i gang.

arrow Massiv kritik mod madmarked, der er startet uden tilladelse
10. april 2021 kl. 09:25 Opdateret: kl. 14:11
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk