14. oktober 2019
- Vi serverer champagne og kage, når vi åbner lørdag den 19. januar kl. 10, fortæller centerleder Nanna Olin og har ydermere gode åbningstilbud til nye medlemmer.
gallery icon

Se billedserie

- Vi serverer champagne og kage, når vi åbner lørdag den 19. januar kl. 10, fortæller centerleder Nanna Olin og har ydermere gode åbningstilbud til nye medlemmer.
Foto: PREBEN MOTH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loop Fitness nr. 100 åbner på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loop Fitness nr. 100 åbner på lørdag
Opdateret 16. januar 2019 kl. 08:55
Odsherred - 15. januar 2019 kl. 15:21
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er altid festligt, når der åbner et nyt Loop Fitness træningscenter, som der har gjort 99 gange i Danmmark, men når center nr. 100 åbner i Asnæs, er det ekstra festligt.

- Vi serverer både champagne og kage, når vi åbner lørdag den 19. januar kl. 10, fortæller centerleder Nanna Olin og har ydermere gode åbningstilbud til nye medlemmer.

Fitnesscentret har til hus i ejendommen Nygade 1, som Nanna Olins partner Kasper Kryger købte, og de har brugt et par måneder på at gennemrenovere ejendommen med nyt varmeanlæg, nye gulve og vinduer og på at gøre det 250 m2 store rum lyst og venligt godt hjulpet af at Kasper både er uddannet elektriker, VVS'er og maskinmester.

- Vores træningsmaskiner er bygget efter anvisninger fra fysioterapeuter, og det betyder, at de arbejder på specifikke muskelgrupper og med både kondition og styrketræning, oplyser Nanna Olin, der er tidligere danseinstruktør.

Træningen foregår på 16 maskiner, som hver især er målrettet mod enten styrke- eller konditionstræning. Maskinerne er placeret i en cirkel, og når man kommer, springer man bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirkelens rytme. Hver 45. sekunder lyder der et »ding«, og så flytter alle til den næste maskine i cirklen.

Der er adgang til centret fra kl 5-22 alle dage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk