18. december 2018
- Det er dejligt at kunne åbne sin skoforretning et sted, hvor der i så mange år har været solgt sko, siger Lone Guldager. Foto: Preben Moth
gallery icon

Se billedserie

- Det er dejligt at kunne åbne sin skoforretning et sted, hvor der i så mange år har været solgt sko, siger Lone Guldager. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lones drøm: Åbner skobutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lones drøm: Åbner skobutik
Odsherred - 21. marts 2018 kl. 22:13
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lone Guldager åbner torsdag 22. marts Guldager Sko samme sted som bl.a. Jens Frost i mange sko havde skobutik, på Algade 28 i Nykøbing Sj.

Hun er udlært i sko i Lemvig, har haft en stikker til tekstilbranchen i nogle år og har ellers arbejdet med sko lige siden, og har de sidste 22 år været sælger i skobranchen.

- Jeg har altid drømt om, at mine sidste år på arbejdsmarkedet skulle være i en skobutik, i slutledet i den branche jeg har arbejdet i så mange år.

Hun kalder sig selv lidt nørdet, når det gælder sko, fordi hun med det samme kan se, hvilken størrelse folk skal bruge, når de har taget skoene af.

Udvalget vil være til børn, damer og herrer og for børnenes vedkommende ned til ca. 1 år, hvor de typisk begynder at kunne gå.

- Børn skal have sko, der passer til deres fødder og giver støtte, der hvor børnene har behov for det og så skal skoene have voksetillæg. Det er vigtigt at passe på fødderne lige fra starten, og hverdagssko skal ikke gås til, de skal passe.

Lone Guldager ser netsalget som sin største udfordring.

- Jeg håber, at jeg med min faglighed kan være med til, at folk kommer her i den lokale skobutik i stedet for at bruge nettet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk