28. september 2020
Tonny Lynge, talsmand for Asgaard Rock & Mud Race, vil give lokale rockbands chancen for at spille til det første Asgaard Rock & Mud Race. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Tonny Lynge, talsmand for Asgaard Rock & Mud Race, vil give lokale rockbands chancen for at spille til det første Asgaard Rock & Mud Race. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale rockbands på banen: Benhård rock til mudder-løbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale rockbands på banen: Benhård rock til mudder-løbet
Opdateret 08. januar 2020 kl. 08:05
Odsherred - 08. januar 2020 kl. 08:03
Af Stefan Andreasen

I det nye, vilde mudder- og forhindrings-ræs for hele familien, Asgaard Rock & Mud Race, der finder sted første gang lørdag den 5. september ved Asnæs, vil arrangørerne fra Asgaard Rock Festival satse på høj-energisk, fræsende rockmusik undervejs på ruten, leveret af lokale rockbands.

- Vi skal bruge omkring seks lokale rockbands, der hver kommer til at spille to gange undervejs i løbet. Vi har hyret det første, metal-bandet Kurgan med medlemmer fra Fårevejle og Nykøbing, siger arrangør Tonny Lynge fra Asgaard Rock Festival.

Han opfordrer interesserede bands til at henvende sig.

- Der er vildt mange gode rock-musikere i Odsherred, og selvfølgelig vil vi give nogle af dem chancen for at spille til vores første Asgaard Rock & Mud Race, siger Tonny Lynge.

Der vil blive opstillet to musik-scener til mudder-ræset, hvor deltagerne og de gæster, der er kommet for at heppe på dem, kan passere og mærke musikken - én scene på fællesområdet på Tonny Lynges gård, hvor Asgaard Rock Festival også har festivalplads, og én scene ude på mudderløbs-banen.

- Det skal være rock i den hårde afdeling, så deltagerne også bliver peppet op af musikken, og det hele smelter sammen. Vi forestiller os noget med, at deltagerne løber nede i grøfter, hvor der er røg fra nogle bål, og bandet står oppe på scenen ved siden af. Og det andet sted løber deltagerne op over scenen - ind mellem musikerne, der står og spiller i to hold, fortæller Tonny Larsen.

Ruten går gennem et mose-område, gennem skov og krat og ud på en mark, hvor der graves huller med en gravemaskine, så der opstår bakker og mudder-huller.

Undervejs er der opstillet forhindringer, halmballer og træstammer, som deltagerne skal kravle over eller under.

Og på et tidspunkt skal der løbes med en tung Thors-hammer. Temaet er nordisk og Valhalla.

Der kan løbes en kort del på 2,4 kilometer og den lange på fem kilometer, og der er forskellige sværhedsgrader.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk