3. juli 2020
Den socialdemokratiske gruppeformand, Allan Andersen, er utilfreds med, at Venstre er gået i medierne med kritik af fagudvalgenes mødetider. Foto: Per Christensen
Den socialdemokratiske gruppeformand, Allan Andersen, er utilfreds med, at Venstre er gået i medierne med kritik af fagudvalgenes mødetider. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal toppolitiker i clinch med Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal toppolitiker i clinch med Venstre
Odsherred - 12. november 2019 kl. 19:09
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres gruppeformand i Odsherred Kommune, Mathias Hansen, har kritiseret, at de politiske fagudvalg oftest holder møder inden for normal arbejdstid.

En kritik, der undrer S-gruppeformand Allan Andersen, som er skuffet over sine politiske kolleger.

»På tirsdagens byrådsmøde vedtog vi mødekalenderen for 2020, og her sagde Venstre intet, og det har de heller ikke gjort i økonomiudvalget, så det virker som politisk drilleri, der burde være taget der, hvor man kunne ændre på tingene,« siger han til Nordvestnyt.

Ifølge S-politikeren er der flere tilfælde, hvor Venstrepolitikere ikke kommer til møderne, selvom de foregår om aftenen, og han slår fast, at skulle alle møder holdes uden for almindelig arbejdstid, så forringer det lokalpolitikernes mulighed for at få arbejde, politik og familieliv til at hænge sammen.

»Hvis Venstre havde taget det op i økonomiudvalgene eller i byrådet, så havde vi haft mulighed for at finde en løsning, men vi har ikke før hørt at det skulle være et problem, så det undrer mig meget,« siger han til avisen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk