21. marts 2019
Odsherred Teaters café har flere gange lagt vægge til koncerter under de foreløbig tre udgaver af Nykøbing Rørvig Jazz Festival. Nu kommer der en lillebror - Vinterjazz.
gallery icon

Se billedserie

Odsherred Teaters café har flere gange lagt vægge til koncerter under de foreløbig tre udgaver af Nykøbing Rørvig Jazz Festival. Nu kommer der en lillebror - Vinterjazz.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal jazz-festival får en lillebror om vinteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal jazz-festival får en lillebror om vinteren
Odsherred - 25. september 2018 kl. 14:41
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tre år gamle Nykøbing Rørvig Jazz Festival får ved jule-nytårstid en aflægger, Vinterjazz, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Odsherred Kommune har gennem byfornyelsesmidlerne til aktiviteter i Nykøbings midtby givet 15.000 kr. til den første, lokale Vinterjazz - to eftermiddagskoncerter i forbindelse med jul og nytår.

- Vi går efter to koncerter tæt op ad hinanden, så man får festival-fornemmelsen. Enten i weekenden op til jul, så folk kan slappe af med lidt god jazz efter juleindkøbene, men nok snarere i weekenden op til nytårsaften, så folk kan hygge sig med jazz efter juledagene. Det skal være et tidspunkt, hvor der er folk i sommerhusene og i gågaden i Nykøbing, siger Knud Skriver fra Nykøbing Rørvig Jazz Festival.

- Så må vi se, hvordan publikum tager imod tidspunktet og idéen med Vinterjazz. Måske kan det blive til tre koncerter senere, hvis idéen slår an. Måske skal vi hen i vinterferien næste gang, hvis det viser sig at være et bedre tidspunkt, siger Knud Skriver.

Planen er at holde de to eftermiddags-koncerter i caféen på Odsherred Teater, som også har huset koncerter de tre somre, Nykøbing Rørvig Jazz Festival har kørt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk