13. december 2018
Nykøbing-guitarist Niels Bugge (th.) - her i øvelokalet sammen med sine med-kabaretspillere (fra venstre) Ole Rasmus Møller, Lise-Lotte Norup og Ann Hjort. PR-foto
Nykøbing-guitarist Niels Bugge (th.) - her i øvelokalet sammen med sine med-kabaretspillere (fra venstre) Ole Rasmus Møller, Lise-Lotte Norup og Ann Hjort. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal guitarist kapelmester i ny kabaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal guitarist kapelmester i ny kabaret
Odsherred - 14. marts 2018 kl. 18:16
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nykøbing Sjælland-guitarist Niels Bugge, tidligere musikkoordinator i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland, er kapelmester, komponist, musiker og med-aktør, når kabareten »For Hyggens Skyld« kører i maj og juni på Restaurant Fyrkroen ved Gilleleje.

Her spiller han sammen med de kendte skuespillere og sangere Lise-Lotte Norup, Ann Hjort og Ole Rasmus Møller.

- Det er en kabaret med 12-13 hyggelige musik-numre, kædet sammen med sketches, fortæller Niels Bugge.

I spilleperioden opføres kabareten tre aftener om ugen i seks uger.

Alle medvirkende er drevne indenfor musikteater, kabaret og revy. Ole Rasmus Møller har medvirket i musicals som »Cabaret« og »Les Miserables« og i vokal-ensemblerne Hans Mosters Vovse og Én Over Én Under.

Lise-Lotte Norup har - udover skuespiller-karrieren - været med i »Hair«, »My Fair Lady« og »Mød mig på Cassiopeia«, i Lindenborg Revyen, Rottefælden, Græsted Revyen, Nykøbing F. Revyen og Sønderborg Revyen og i vokal-ensemblerne Swing Sisters og Hans Mosters Vovse.

Ann Hjort er kendt for rollen som Puk i »Nissebanden i Grønland« og har medvirket i musicalen »Kielgasten« og i Nykøbing F. Revyen.

Niels Bugge har været guitarist i en række bands, har indspillet egne kompositioner og har været med i Odsherred-kabareterne »Halløj I'dyllen« og »Gerda Lyhns ballader«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk