13. april 2021
Klaus Bondam og hans mand flyttede i 2011 til deres nuværende bolig ved Ulkerup Skov, og i de seneste syv år har han været direktør i Cyklistforbundet.
gallery icon

Se billedserie

Klaus Bondam og hans mand flyttede i 2011 til deres nuværende bolig ved Ulkerup Skov, og i de seneste syv år har han været direktør i Cyklistforbundet.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal cykelentusiast og skuespiller går efter folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal cykelentusiast og skuespiller går efter folketinget
Opdateret 09. marts 2021 kl. 08:44
Odsherred - 09. marts 2021 kl. 08:10
Af Martin Hoffmann Kønig

Den radikale politiker, og direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam, der bor ved Ulkerup Skov i Odsherred, går efter at blive radikal folketingskandidat i Vesterbro-kredsen, hvor han kan afløse Ida Auken.

Ifølge en artikel i Politiken har partiets kandidatudvalg sagt ja til hans kandidatur, men først i morgen tager kredsens medlemmer stilling til om de ønsker ham som deres folketingskandidat.

Efterfølgende skal de radikale i hovedstaden på et årsmøde den 8.maj stemme om, hvem der skal placeres øverst på stemmesedlen.

Klaus Bondam er en rutineret politiker, der tidligere har været valgt til Københavns Borgerrepræsentation, hvor han har været teknik- og miljøborgmester.

Han er uddannet skuespiller, og er blandt andet kendt fra film som »Festen,« samt ikke mindst tv-serien Langt fra Las Vegas, men han har også været direktør for Grønnegårds Teatret, direktør ved Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles og aktuelt direktør i Cyklistforbundet.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk