26. juni 2019
Ét af Trine Kents livsglade malerier. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Ét af Trine Kents livsglade malerier. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal billedkunstner sendt ud af portræt-dyst på tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal billedkunstner sendt ud af portræt-dyst på tv
Odsherred - 23. januar 2019 kl. 16:57
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Billedkunstner Trine Kent fra Grevinge i Odsherred var tirsdag aften i ilden i konkurrencen »Danmarks bedste portrætmaler« på DR1, men gik ikke videre til semifinalen.

Hun er dog meget glad for, at have været med i tv-dysten.

- Det var en mega-fed oplevelse, at skulle stå der og male et portræt for rullende kameraer. Men jeg kommer aldrig til at male et portræt på fire timer igen, siger Trine Kent.

Til programserien på seks afsnit har de erfarne dommere - kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg - udvalgt i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler.

Trine Kent skulle sammen med to andre portrætmalere på fire timer male et portræt af håndboldspilleren Kristina Kristiansen, bedre kendt som »Mulle«, men gik, trods ros fra dommerne, ikke videre til semifinalen.

Trine Kent var inden udsendelsen blevet af en caster fra programmet, som havde set hendes malerier, og opfordrede hende til at stille op.

- Jeg overvejede det meget. Jeg skulle indsende et selvportræt, og sådan et har jeg aldrig malet før. Nu håber jeg så bare, at folk vil få mere øje på mig efter jeg har været i TV, og finde ud af, at jeg maler andet end portrætter, siger Trine Kent.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk