16. januar 2019
Formand for børne- og uddannelsesudvalget, Søren With (S).
Formand for børne- og uddannelsesudvalget, Søren With (S).
Foto: John Olsen - www.photodan.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løsninger på vej til familieafdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løsninger på vej til familieafdeling
Odsherred - 10. august 2018 kl. 14:21
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der er ingen tvivl om, at de er pressede i Familieafdelingen, og det skal vi have en snak om, siger udvalgsformand i børne- og uddannelsesudvalget i Odsherred Kommune, Søren With (S).

På udvalgsmøde tirsdag skal medlemmerne blandt andet se på en ny handleplan for Familieafdelingen.

Familieområdet i Odsherred Kommune fik, som tidligere omtalt i Nordvestnyt, ved en afsluttende revisionsgennemgang for 2017 konstateret utilstrækkelig sagsbehandling og flere systematiske fejl ved sagsgennemgang af 14 sager vedrørende forebyggende og anbringende foranstaltninger. Kun to af sagerne overholdt alle de lovpligtige registreringer på de 13 parametre, som de blev målt på.

- Der var primært tale om administrative fejl. Samtaler, som ikke var blevet registreret og den slags. Så der var ikke tale om, hvad jeg vil kalde alvorlige svigt, siger Søren With, som er tilfreds med, at der nu kan komme en handleplan, så der kommer mere fokus på problemerne i afdelingen.

- Vi skal på tirsdag have talt om, hvad der kan gøres, så Familieafdelingen ikke er så presset. Også hvad der er årsagen. Er der for mange kunder i butikken, så må vi se på det også. Der skal findes en løsning, siger Søren With.

Den nye handleplan skal skabe en struktureret sagsbehandling i Familieafdelingen og sikre effektivitet i den løbende administrative sagsbehandling. Blandt andet skal der ske en sagsgennemgang med alle rådgivere et par gange om året med fokus på prioritering af opgaver og planlægning af opfølgende aktiviteter.

- Det, jeg har læst af handleplanen, ser fornuftigt ud, og så må vi se på, hvad der ellers kan gøres, siger Søren With.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk