4. august 2020
Martin Egebjerg Olesen får overrakt bronzemedaljen sammen med holdkammeraterne Jacob Sommer Simonsen og Frederik Peschard. Privatfoto
Martin Egebjerg Olesen får overrakt bronzemedaljen sammen med holdkammeraterne Jacob Sommer Simonsen og Frederik Peschard. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løb sig til bronze ved OL for studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løb sig til bronze ved OL for studerende
Odsherred - 16. juli 2019 kl. 07:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden har universitetsstuderende fra hele verden væres samlet i Napoli i Italien for at dyste i en række sportsgrene, kaldet Universaden - en slags OL for studerende.

Blandt deltagerne på det danske herrehold på halvmaratondistancen var løberen Martin Egebjerg Olesen, som er født og opvokset i Asnæs.

Han løb over målstregen i tiden 1:11:07 og sammenlagt med de to andre deltagere, rakte det til en 4. plads i holdkonkurrencen. Men det viste sig at en af de andre nationer havde snydt, og så kunne de danske løbere indtage tredjepladsen og træde op på podiet til overrækkelsen af bronzemedaljer.

- Det var helt skørt! Jeg synes stadigvæk, at det er helt uvirkeligt. Endnu mere surrealistisk var det at komme hjem med en bronzemedalje i bagagen. Det er uomtvisteligt det største, som jeg nogensinde har oplevet, fortæller han.

- Man blev en kende følelsesladet, da man kom op på podiet på Stadio San Paolo i Napoli. Det må jeg blankt erkende, siger han videre.

Martin Egebjerg Olesen fortæller til Nordvestnyt, at han var mere eller mindre selvskreven til herre-teamet på baggrund af hans sluttid på 1:06:21 ved Copenhagen Half Marathon sidste år.

for at deltage i Universaden skal man være studerende på en videregående uddannelse og kunne rejse kapital til at deltage.

Til daglig læser Martin Egebjerg Olesen til fødevareingeniør, samtidig med at han træner 12-15 timer om ugen og arbejder flere forskellige steder.

Næste stop for den hurtigtløbende Asnæs-dreng er Esbjerg, den 26. juli, hvor han skal i ilden til Store DM i Esbjerg. Her repræsenterer han repræsenterer sin klub HMRC - Hechmann Mikkeller Racing Club.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk