15. december 2017
Et glas støtterødvin i solskinnet havde mange støtter, men baggrunden er alvorlig nok, for det er ved at være tid til handel af den gamle gård.
gallery icon

Se billedserie

Et glas støtterødvin i solskinnet havde mange støtter, men baggrunden er alvorlig nok, for det er ved at være tid til handel af den gamle gård.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lodsoldermandsgårdens mange venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lodsoldermandsgårdens mange venner
Opdateret 18. maj 2016 kl. 09:57
Odsherred - 15. maj 2016 kl. 09:33
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Prisskiltet er godt nok gemt væk i pulterrummet, for 9,7 mio. kr., som var den oprindelige pris for Lodsoldermandsgården i Rørvig var ikke realistisk. Siden den eksotiske udbudspris er der gået år, og selvom de 475.000 kr., der er indsamlet lokalt er et ganske langt stykke fra de mange mio. kr., så er initiativgruppen overbevist om, at de nok skal få gården på lokalsamfundets hænder.

arrow Læs også: Kun kort tid til køb af Lodsen

Lørdag eftermiddag var Lodsoldermandsgården åben for offentligheden, og her kunne man nyde en rundvisning, købe en bog om livet på gården eller blivere klogere af de mange gode historier om Lodsens spændende historie.

Og det vigtigste, den lokale opbakning, er der ikke megen tvivl om. Dels kom mange forbi gården lørdag, men også de indsamlede beløb vidner herom, for nok er der langt mellem de helt store beløb, til gengæld er der mange, rigtige mange, som har og løbende indbetaler beløb til indsamlingen, og til dagbladet Nordvestnyt, siger Simon Christiansen, der er med i initiativgruppen for at bevare Lodsoldermandsgården, at de håber, at den lokale opbakning sammen med fondsmidler kan få overbevist gårdens tyske ejer om, at han nu skal give et gevaldigt afslag på prisen, og så få gården overdraget til mennesker, der vil og kan sætte den i stand.

arrow Giver op og vil give pengene retur
20. marts 2017 kl. 14:50 Opdateret: kl. 12:49
arrow Køb af lodsgård en realistisk mulighed
07. august 2016 kl. 20:54 Opdateret: kl. 08:19
arrow Kendisser ind i kamp for kendt gård
06. november 2015 kl. 12:18 Opdateret: kl. 07:55
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk