7. maj 2021
- Vi tager revanche for nedlukningen og har masser af varer til reducerede priser, siger Yvonne Jensen og Lotte Ryttergaard. Foto: Preben Moth
- Vi tager revanche for nedlukningen og har masser af varer til reducerede priser, siger Yvonne Jensen og Lotte Ryttergaard. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Litha og Skoringen holder fælles outletsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Litha og Skoringen holder fælles outletsalg
Odsherred - 10. april 2021 kl. 21:36
Af Preben Moth

Torsdag den 15. april kl. 9.30 slår Litha og Skoringen i Asnæs Centret dørene op til et stort fælles outletsalg. Men dog ikke i deres respektive butikker.

- Vi har rykket vores outletsalg over i den tomme butik, hvor Geppels Legetøj tidligere havde butik, og har fyldt den butik med alle de varer vi havde i overskud, fordi vi jo har skullet holde lukket på grund af corona, fortæller Lotte Ryttergaard, Litha.

Det handler om et stort udvalg af Lithas mange mærker i kjoler, t-shirts, shorts og bukser og hovedparten fås for en hundredelap eller mindre.

Hos kollegaen Skoringen i centret siger Yvonne Jensen:

- Vi tager revanche for nedlukningen, og selv om vi har haft salg via bagdøren i en periode, så er det noget helt andet, når centret kan åbne igen, hvilket det jo gør på tirsdag.

Skoringen har sko til børn, damer og herrer i forskellige størrelser outlet-butikken, der holdes åbent så længe de har varer til den, og butikken i øvrigt ikke er lejet ud.

Der holdes åbent i outletbutikken torsdag til lørdag.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk