25. oktober 2020
Knud Hansen var med til at stifte Lions Club Odsherred for 49 år siden. Nu søger foreningen flere medlemmer og frivillige.  Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Knud Hansen var med til at stifte Lions Club Odsherred for 49 år siden. Nu søger foreningen flere medlemmer og frivillige. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions søger flere hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions søger flere hænder
Odsherred - 24. september 2020 kl. 19:54
Af Torben Andersen

Lions Club Odsherred uddeler omkring 400.000 kr. om året til forskellige formål. 10 procent går ud til udlandet, blandt andet til kampen mod mæslinger og blindhed i den tredje verden.

Lokalt støtter foreningen en lang række initiativer. Sidste år blev der eksempelvis uddelt 98 julekurve, og i år har foreningen uddelt blomster og chokolade til alle beboere på plejecentrene i kommunen.

Men foreningen har i dag blot 21 medlemmer, og derfor er der brug for flere hænder.

- Man kan blive medlem eller blive frivillig. Hvis man ønsker at blive medlem, deltager man i to møder først, så man ved, hvad man går ind til, siger Knud Hansen, som var med til at stifte foreningen for 49 år siden.

Lions har en container på genbrugsstationen i Nykøbing. Mindst én dag om ugen tømmes den, og genstandene herfra bliver kørt til Algade 53, hvor foreningen holder sine store loppemarkeder. Men medlemmer og frivillige sorterer først grundigt i de indleverede genstande, for det er ikke alt, der kan sælges. Overskydende ting køres tilbage til genbrugspladsen.

På lørdag kl. 9-13 holder Lions igen loppemarked, og her vil der være 10-12 medlemmer og frivillige. Corona-situationen gør, at man ikke kan være så mange i hallen som sædvanligt.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk