19. maj 2019
Knud Hansen var med til at stifte Lions Odsherred i 1971.  Nu har han og bestyrelsen delt 150.000 kr. ud til velgørende formål, blandt andet til De Gule Spejderes hytte ved Højby.   Her ses Knud Hansen sammen med spejderleder  Wickie Andersson. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Knud Hansen var med til at stifte Lions Odsherred i 1971. Nu har han og bestyrelsen delt 150.000 kr. ud til velgørende formål, blandt andet til De Gule Spejderes hytte ved Højby. Her ses Knud Hansen sammen med spejderleder Wickie Andersson. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions Odsherred kom med varmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions Odsherred kom med varmen
Odsherred - 12. december 2018 kl. 10:01
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nu behøver vi ikke længere at komme en halv time før ungerne for at varme hytten op. Det er virkelig dejligt med en ny varmepumpe!

Wickie Andersson, spejderleder for ulveungerne hos Erik Klipping Trop - De Gule Spejdere ved Højby - ler og ser kærligt på den gamle varmepumpe, som næsten ikke kan mere. På fredag bliver den skiftet ud - takket være en kontant håndsrækning fra Lions Odsherred - 14.000 kr.

Knud Hansen var med til at stifte Lions Odsherred i 1971. Han er stadig et yderst aktivt medlem, og han glæder sig over, at bestyrelsen på et nyligt møde har bevilget 150.000 kr. til forskellige formål. Ud over De Gule Spejdere har Vig Svømmeklub fået penge til et whiteboard, og man giver tilskud til opsætning af hjertestartere i Nykøbing og på Mensalgård. Og ikke mindst vil Lions Odsherred igen i år uddele 100 julekurve med hjælp fra de lokale præster. Der bliver også givet støtte til blandt andet hospitaler og børnehjem i Bolivia og Burkino Faso.

- Flere af os i Lions har selv været spejdere som børn, så vi ved, hvad det går ud på i spejderverdenen. Det er noget, som er rigtig godt for børn og unge at være med til, så vi var ikke i tvivl om, at vi ville støtte De Gule Spejdere, da vi så ansøgningen, siger Knud Hansen.

Lions Odsherred tjener sine penge ved at arrangere 20 loppetorve om året.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk