13. april 2021
Lidl i Nykøbing genåbnede torsdag morgen, og her kunne distriktschef Ninna Hvingel og butikschef Christian Iversen vise den nye butik frem. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Lidl i Nykøbing genåbnede torsdag morgen, og her kunne distriktschef Ninna Hvingel og butikschef Christian Iversen vise den nye butik frem. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lidl åbnede efter ombygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidl åbnede efter ombygning
Odsherred - 04. marts 2021 kl. 10:44
Af Torben Andersen

Efter tre dage, hvor Lidl i Nykøbing har holdt lukket på grund af en ombygning, kunne butikschef Christian Iversen og distriktschef Ninna Hvingel torsdag morgen tage imod de spændte kunder.

- Ombygningen betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder en helt frisk og moderne butik efter ombygningen. Der er sket rigtig meget i butikken, hvor vi blandt andet har justeret på selve indretningen, og lave shop-in-shop områder, for eksempel har vi samlet vin, øl og spiritus omkring kødet, siger Ninna Hvingel og fortsætter:

-Vi har omkring 100 butikker, som skal ombygges efter vores nyeste koncept. På den måde bliver butikkerne opdateret og følger udviklingen, så vi får nogle store, lyse, måske mere skandinaviske inspirerede butikker. Vi har for eksempel fået 30 procent mere lys, fordi vi har skiftet til LED-lys, siger Ninna Hvingel.

Lidl tilstræber ens butikker over hele landet.

- Så er det nemmere for kunden at finde varerne, uanset hvilken butik man besøger, siger hun.

I butikken er der kommet flere store skilte, der oplyser navnet på varegruppen. Gangene er fortsat brede, så man nemt kan komme rundt.

- Vores koncept er blevet testet i flere butikker, og der er blevet rullet ud på baggrund af kundernes reaktioner. Vi vil gerne give en mere overskuelig indkøbsoplevelse, fortæller Ninna Hvingel.

Konceptet består også af et større varesortiment.

-I løbet af det næste år vil vi udvide vores sortiment med 100 varer, så kunden kan nøjes med at foretage sit indkøb ét sted. Det gør vi ikke ved at bygge ud, men ved at bygge om, så der kommer flere hyldeniveauer, forklarer Ninna Hvingel, som oplyser, at Lidl har fået flere økologiske varer på hylderne, nu ca. 300 i alt. Butikken i Nykøbing åbnede i 2015. Normalt er der 12-15 ansatte. Nykøbing har mange dagligvarebutikker.

- Der er bestemt kamp om kunderne her i byen, smiler Christian Iversen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk