26. maj 2020
Vibehus i Annebergparken er sat til salg, efter at et forsøg på at afhænde bygningen til efterskole mislykkedes.
Vibehus i Annebergparken er sat til salg, efter at et forsøg på at afhænde bygningen til efterskole mislykkedes.
Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lettere slidt 96-årig sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lettere slidt 96-årig sat til salg
Odsherred - 13. september 2019 kl. 21:14
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 96-årig, visse steder statelig i sin fremtoning, andre lettere slidt, med en gul »krop« er blevet sat til salg i Annebergparken i Nykøbing. Det drejer sig om det 1.284 m2 store Vibehus, der har ført en aktiv tilværelse siden sin »fødsel« i 1923.

Først som plejeafdeling for kvinder indlagt på sindssygehospitalet, senere som aktivitetshus for uledsagede flygtningebørn og senest som samlingssted for professionelle kunstnere.

Men nu skal huset videre. Efter flere forgæves forsøg på, at få det solgt til Anneberg Efterskole, hvor salgsprisen lød på 4,5 mio. kr., penge, som idemændene bag efterskolen var sikre på, at de kunne skaffe, så er den snart hundredårige steget i værdi.

I hvert fald har Odsherred Kommune sat huset til salg for 5,5 mio. kr., men så får man ud over de mange m2 gammel bygning også to grundstykker på henholdsvis 5.895 m2 og 2.191 m2, dog uden byggemulighed.

Da sælger ikke vil give afslag eller have erstatningskrav for eventuelle fejl og mangler på huset opfordres interesserede køber til grundigt at undersøge bygningen før de afgiver et bud.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk