24. juli 2021
En 45-årige mand, som har truet en række tilfældige borgere i Rørvig på livet, er blevet varetægtsfængslet frem til den 17. august.
gallery icon

Se billedserie

En 45-årige mand, som har truet en række tilfældige borgere i Rørvig på livet, er blevet varetægtsfængslet frem til den 17. august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lettelse i Rørvig: Truende mand er varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lettelse i Rørvig: Truende mand er varetægtsfængslet
Odsherred - 21. juli 2021 kl. 06:22
Af Helene Nielsen

- Vi har været dybt rystet helt ind i sjælen, når han har truet med at skære halsen over på os, fortæller en pensionist med bopæl i Rørvig.

Han ønsker ikke sit navn nævnt i avisen.

En 45-årig mand fra Odsherred blev tirsdag varetægtsfængslet frem til den 17, august for en række forhold om trusler på livet mod tilfældige personer i Rørvig.

Den 45-årige blev for et par uger siden anholdt to gange indenfor en uge, men begge gange valgte retten i Holbæk at løslade manden. Torsdag i sidste uge valgte anklagemyndigheden hos Midt- og Vestsjællands Politi at kære byrettens seneste afgørelse om løsladelse til Landsretten. Mandag blev byrettens afgørelse omstødt, så den 45-årige mand blev anholdt igen og varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Manden har også en verserende sag i Københavns byret om trusler fra maj måned, hvor der blev afsagt kendelse om, at den 45-årige skal mentalundersøges inden der afsiges dom.

Kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, siger til Nordvestnyt, at det ikke kan udelukkes, at man fra anklagemyndighedens side vil skæve til sagen fra København og resultatet af mentalundersøgelsen, når der skal udfærdiges anklageskrift i trussel-sagerne fra Rørvig.

Pensionisten fra Rørvig og hans veninde, som begge ønsker at være anonyme, er blandt de personer, som er blevet truet af den nu varetægtsfængslede mand.

- Det har stået på i et år. Der er blevet kastet sten og flasker efter os. Vi har ringet til politiet flere gange. De har hentet ham hver gang, og næste dag har han stået ved vores hus igen, og med ord og fagter truet med, at han ville skære halsen over på os, fortæller manden.

Parret er lettede over, at Landsretten valgte at omstøde den seneste løsladelse af den 45-årige.

- Jeg synes retssikkerheden ellers ville have spillet fallit i Rørvig. Nu håber vi der kommer en fornuftig afslutning på det hele, så vi kan føles os trygge i vores eget hjem igen, siger han.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk