18. januar 2021
KFUM-leder i Distrikt Odsherred, Merete Helms, her med flaske, fører an i weekenden i Egebjerg.
KFUM-leder i Distrikt Odsherred, Merete Helms, her med flaske, fører an i weekenden i Egebjerg.
Foto: Steen Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsbys indbyggertal stiger i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsbys indbyggertal stiger i weekenden
Odsherred - 01. februar 2019 kl. 15:30
Af Marianne Nielsen

FN's 17 verdensmål bliver foldet ud i børnehøjde, når mere end 120 KFUM-spejdere fra Odsherred Distrikt sætter hinanden i stævne på Egebjerg Skole i weekenden

På årets Kammeratskabsweekend mødes spejdere og ledere til fælles oplevelser, der udvikler stærke og attraktive fællesskaber på tværs af alders- og spejdergrupper. Det gør vi, fordi vi som spejdere gerne vil give børn og unge mod til at tage et ansvar for en bedre verden gennem netop stærke fællesskaber.

Temaet for årets Kammeratsskabsweekend er FN's 17 fokuspunkter, der sætter kurs mod en bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten.

Gennem aktiviteterne får spejderne syn for, hvilken betydning de 17 verdensmål har for dem, og hvordan de kan være med til at få verdensmålene til at lykkes.

De mindste spejdere skal på Egebjerg Skole arbejde med praktiske aktiviteter, der sætter billeder på problematikken med bl.a. vores madvarer, affald og uligheder. Mens de større spejdere bliver sendt på eventyr med den offentlige transport og gåben mod Nykøbing, hvor de skal lave bålmad af lokale råvarer og udfordres af en lokal ustabil møntenhed. Spejderne og lederne i Odsherred Distrikt kommer fra de lokale spejdergrupper i Holbæk, Kalundborg og Nykøbing kommuner.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk