11. december 2017
Karl Otto Nielsen blev formand for Odsherreds Landboforening i 2011, og mandag aften valgte han at stoppe på grund af manglende tid.  Her ses han med foreningens gave. Foto: Torben Andersen
Karl Otto Nielsen blev formand for Odsherreds Landboforening i 2011, og mandag aften valgte han at stoppe på grund af manglende tid. Her ses han med foreningens gave. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landbo-formand takkede af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landbo-formand takkede af
Odsherred - 20. februar 2017 kl. 23:29
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter seks år som formand for Odsherreds Landboforening valgte Karl Otto Nielsen mandag aften på foreningens generalforsamling i Vig Forsamlingshus at trække sig tilbage. Karl Otto Nielsen forklarede, at han ikke har den fornødne til opgaven.

På generalforamlingen blev han og resten af bestyrelsen hyldet for deres indsats i et vanskeligt år, som ikke mindst blev præget af en lederfyring.

- Odsherreds Landboforening har været i en turbulent periode det sidste halvandet års tid, hvor det første lederskifte ikke lykkedes. Det har givet store frustrationer både i bestyrelsen, men ikke mindst i medarbejderstaben, hvor blandt andet manglende overblik og et stort arbejdspres har givet svigtende arbejdsglæde, stressede perioder og mange sygedage som følger heraf, sagde Karl Otto Nielsen til de 90 fremmødte medlemmer.

Bestyrelsen vælger en ny formand på fredag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk