23. november 2020
Illustrator Tove Krebs Lange tegnede til åbningen af sidste års Odsherred Læser - i år er hun tilbage med udstillingen »Eventyrrejsen« i Pakhuset i Nykøbing.
Illustrator Tove Krebs Lange tegnede til åbningen af sidste års Odsherred Læser - i år er hun tilbage med udstillingen »Eventyrrejsen« i Pakhuset i Nykøbing.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival ramt af en stribe restriktioner og aflysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival ramt af en stribe restriktioner og aflysninger
Opdateret 29. oktober 2020 kl. 09:10
Odsherred - 28. oktober 2020 kl. 19:58
Af Stefan Andreasen

Den ottende udgave af Odsherred Læser - litteratur- og læsefestival for Odsherreds børn og unge vil blive gennemført 2.-7. november, trods stigende corona-smittetal i samfundet - men i ændret format.

Der vil være en del aflysninger, og festivalen vil køre med en stribe corona-sikkerhedsforanstaltninger, oplyser festivalleder Anne-Marie Donslund.

- Vi gør alt, hvad vi kan, for at skabe trygge og gode rammer, siger hun.

De 20 gæstelærere, som skal holde foredrag og workshopper på skoler og i børnehaver - forfattere, poetry-slammere, skuespillere, fortællere, illustratorer, podcastere, rappere - skal kunne fremvise en ren corona-test, og de skal benytte visir.

- Vi kan gennemføre det meste af programmet, fordi vi hele tiden har haft corona med i vores planlægning, siger festivallederen.

Men der er aflysninger: Læsefagdagen, fordi dagplejere og pædagoger ikke må mødes; Grønlandsfortællinger for 4. klasse, fordi børnene ikke må rejse ud af kommunen; Litteraturfestivalens pressekorps med 9. klasse-elever, fordi en klasse ikke må besøge andre skoler.

Fortællinger i Lokaltoget er også aflyst, fordi børnene er mere udsatte for smitte.

Hvid Støj Sceneproduktions forestilling »pAp-kAs« for dagpleje- og vuggestuebørn kan ikke gennemføres, fordi der kun må deltage få børn ad gangen, og på den måde kan økonomien ikke hænge sammen.

I det hele taget vil der være plads til færre børn til foredrag og andre aktiviteter, oplyser Anne-Marie Donslund.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk