17. april 2021
Lærer Kodes Hamdi dukkede op på hjemmebesøg hos Ida fra 7. klasse. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Lærer Kodes Hamdi dukkede op på hjemmebesøg hos Ida fra 7. klasse. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærerne kom lige forbi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærerne kom lige forbi
Odsherred - 25. februar 2021 kl. 16:45
Af Helene Nielsen

Der var engang, hvor det at få hjemmebesøg af sin lærer, nok ikke stod øverst på skolelevers ønskesedler.

På Vig Skole har lærerne og pædagogerne som underviser på mellemtrinnet og i udskolingen været rundt og hilse på de elever, som fortsat undervises hjemme foran computerne.

For mens eleverne i 0. til 4. klasse er vendt tilbage til klasseværelserne, så må de ældre elever vente lidt endnu. Det giver også i Vig udslag i, at elever savner kammeraterne fra skolen, men også savner den daglige kontakt med lærerne og pædagogerne, som på tilsvarende vis savner, at have eleverne i femte, sjette, syvende og ottende klasser tilbage igen.

Det ville lærerne og pædagogerne gøre noget ved, så i sidste uge pakkede de en gevaldig bunke fastelavnsris, og kørte ud til samtlige elever på mellemtrinnet og i overbygningen.

- Formålet var, at overdrage en hilsen fra Vig Skole og uddele et fastelavnsris. Det vakte glæde både for børn og voksne, fortæller skolepædagog Jeanette Thorsen fra Vig Skole.

På grund af corona, blev der dog kun tale om en ganske kort visit, hvor lærerne mødtes med elever ude foran hjemmene, og fik en ganske kort snak om hvordan de har det under nedlukningen.

Kodes Hamdi er lærer i syvende klasse, og hun var en af de heldige lærere, som blev modtaget med store smil hjemme hos sine elever.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk