4. juni 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kystdirektoratet: Der var ikke tale om dispensation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kystdirektoratet: Der var ikke tale om dispensation
Opdateret 21. januar 2020 kl. 06:15
Odsherred - 21. januar 2020 kl. 06:07
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fuldmægtig Jacob Hansen Rye fra Kystdirektoratet har bedt Nordvestnyt præcisere direktoratets rolle i sagen om den rævegrav ved Yderby på Odden, hvor to hunde har siddet indespærret siden den 5. januar.

arrow Læs også: Fido var tæt på at dø i rævegrav

Ejer af hundene, Annette Dancker, har ønsket at grave ind til rævegraven, som befinder sig midt på en høj skrænt på stranden, for at få hundene ud.

Nordvestnyt skrev mandag, at direktoratet har trukket dispensation til at grave i skrænten tilbage. Det er ikke korrekt.

- Vi har aldrig givet dispensation, men sagt til hundeejer, at hun gerne måtte grave, hvis der var tale om en midlertidig terrænændring og det udgravede område ville blive genetableret, siger Jacob Hansen Rye.

Det er lodsejers ansvar og denne der i givet fald skal genetablere det udgravede område, hvis en udgravning har fundet sted. Flere entreprenører har tilbudt at grave rævegraven ud med maskiner, men det vil være med risiko for, at den 10-15 meter høje skrænt vil kunne skride ned.

- Lodsejer skal være tryg ved, at han ikke efterfølgende bliver mødt med erstatningskrav fra forskellige myndigheder. Og så er det for så vidt ligegyldigt, hvordan man graver ind i skrænten. Hvis lodsejeren ikke ønsker, at der bliver gravet, så må der ikke graves, for i sidste ende vil det være hans ansvar, fastslår Jacob Hansen Rye.

arrow Derfor rykkede politiet ud til rævegrav
23. januar 2020 kl. 12:27 Opdateret: kl. 17:42
arrow Er der ingen der passer på ræven?
22. januar 2020 kl. 15:29 Opdateret: kl. 15:29
arrow Politiet rykker ud til rævegrav
21. januar 2020 kl. 17:16 Opdateret: kl. 17:24
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk