19. oktober 2019
Kurt Ligård Sørensen har stor succes med sine støbejergnshjerter.
Kurt Ligård Sørensen har stor succes med sine støbejergnshjerter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurts hjerter hitter stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurts hjerter hitter stort
Odsherred - 12. december 2018 kl. 11:55
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kurt Ligård Sørensen, fra Grevinge, er en mand der har fundet opskriften på at hjælpe andre mennesker. Ud over sit store arbejde for syriske flygtninge, så har han i mere end 15 år perfektioneret en vaskeægte succes.

Sine store lysende julehjerter i smedejern med lyskæder. De går hvert år som varmt brød, og allerede nu kan han melde om 50 solgte hjerter - til næste år - og der er kun 90 hjerter tilbage til 2019.

Alle de penge han får ind ved salget, 42.000 kroner, går ubeskåret til et fast kobbel af foreninger: Læger uden Grænser, Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, Red Barnet, Hjerteforeningen, SOS Børne-byerne og Børnecancer Fonden.

5.250 kroner til hver af organisationerne, og sådan skal det blive ved med at være, men i år har Kurt Ligård Sørensen suppleret hjerterne med et lille skriv, der skal fortælle, hvem der støtter og hvem man selv støtter når man køber et hjerte.

»Jeg sender jo alle indtægterne direkte til organisationerne, og det kan jeg kun gøre fordi jeg får sponsorstøtte fra Keld Eriksens Maskintransport, i Hørve, Stark i Nykøbing og Fårevejle Maskinforretning. Og jeg har opdaget, at der er flere af mine kunder, der ikke ved, hvad de støtter, og i stedet for at skulle stå og forklare det hver gang, så har jeg lagt en lille seddel ved hjertet, der fortæller hvem der er sponsorer og hvilke foreninger man støtter,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk