20. september 2020
FK Odsherreds nye kunstgræsbane skal anlægges på »Højbanen«, hvor der normalt er »Camp Rom« for campingvognen til Vig Festival, og festivalen er godt i gang med at finde en anden, tilsvarende plads til campingvogne, oplyser FK Odsherreds formand, Torben Møller. Foto: Peter Andersen
FK Odsherreds nye kunstgræsbane skal anlægges på »Højbanen«, hvor der normalt er »Camp Rom« for campingvognen til Vig Festival, og festivalen er godt i gang med at finde en anden, tilsvarende plads til campingvogne, oplyser FK Odsherreds formand, Torben Møller. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til Camp Rom på Vig Festival: Der skal være kunstgræs-bane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til Camp Rom på Vig Festival: Der skal være kunstgræs-bane
Opdateret 08. december 2019 kl. 16:16
Odsherred - 06. december 2019 kl. 16:20
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med FK Odsherreds nye kunstgræsbane ved Vig Kultur- og Idrætscenter går i gang i eftersommeren 2020, oplyser formand for FK Odsherred, Torben Møller.

arrow Læs også: Vig Festival afslører seks navne

Kunstgræsbanen skal anlægges på den fodboldbane ved Vig Kultur- og Idrætscenter, der normalt kaldes Højbanen.

Når der er Vig Festival, skifter banen navn til »Camp Rom«, hvor der er campingplads med indlagt strøm til campingvogne.

- Man kan ikke campere på kunstgræs, så det betyder, at festivalen skal ud og finde en anden, tilsvarende plads til campingvogne. Det er vi godt i gang med. Vi er i dialog om det og undersøger muligheder, siger Torben Møller, der i en lang årrække har været engageret i Vig Festival-arbejdet.

- Vi er langt fremme med kunstgræs-projektet, så nu skal vi have hyret en rådgiver. I august 2020, når Vig Festival er ovre, skal vi i gang med at etablere underlaget til kunstgræsbanen, siger FK Odsherred-formanden.

- Vores mål er, at kunstgræsbanen står færdig i første halvdel af november næste år. Det er svært at sige helt præcis, hvornår den er færdig, hvis vi nu igen får en masse regn i november. Vi kan ikke rulle kunstgræsset ud og montere det, hvis det regner, siger Torben Møller.

Når man anlægger en kunstgræsbane skal der først fjernes gammelt græs og ukrudt fra arealet, lægges et bærelag af stabilgrus og afretter-grus og overfladedræn. Derefter lægges en fiberdug, for at forhindre ukrudt i at gro igennem, inden kunstgræsset rulles ud, limes sammen med lim-bånd og fastgøres til underlaget med galvaniserede klamper.

FK Odsherred er nu kommet et stort skridt nærmere etablering af en kunstgræsbane, takket være tilførsel af i alt 2,8 mio. kr. af Vig Festivals overskud.

arrow Festival afslører flere navne
19. december 2019 kl. 08:15 Opdateret: kl. 22:15
arrow Ny rekord: Campingbilletter til festival revet væk
02. december 2019 kl. 19:42 Opdateret: kl. 20:13
arrow Luksus overnatning til Vig Festival
01. december 2019 kl. 11:03 Opdateret: kl. 11:03
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk