26. maj 2020
75 lystfiskere prøvede lykken ved forårets »ørreddag« i Odsherreds Sportsfiskerforening.
gallery icon

Se billedserie

75 lystfiskere prøvede lykken ved forårets »ørreddag« i Odsherreds Sportsfiskerforening.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kun en enkelt ørred gik på krogen på ørreddag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun en enkelt ørred gik på krogen på ørreddag
Odsherred - 23. maj 2020 kl. 21:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odsherred: 26 lystfiskere kastede sig kristi himmelfartsdag ud i forårets »ørreddag«, som Odsherreds Sportsfiskerforening står bag hvert halve år.

Traditionen tro blev der torsdag også fisket efter de største hornfisk, og det var heldigt, eftersom ørrederne ikke var specielt interesserede i at bide på krogen denne solbeskinnede og vindstille dag.

- Rundt omkring på Odsherreds kyststrækninger var der stor aktivitet med stænger, blink og flue i løbet af dagen. Det var bekræftende at se den store aktivitet for vores sport, og sikke heldige vi er at have så meget kyst at fiske på hos os, skriver foreningens turleder Jan Olsen i en mail til Nordvestnyt.

Som noget nyt foregik indvejningen af fiskene online. Det betød, at de 26 tilmeldte lystfiskere, som kunne placere sig hvor som helst langs Odsherreds kyster, skulle indsende billeder af fangsten med angivelse af vægt, efterhånden, som de fik en fisk på krogen.

- Taget covid-19 situationen i betragtning, er vi i odsherred Sportsfiskerforning glade for, at vi kan afvikle vores aktiviteter for medlemmerne og måske kommende medlemmer. Vi savner det sociale samvær efter vores aktiviteter, som normalvis foregår med pølser og brød og deling af sjove fangstrapporter gennem tiden, men det har vi til gode, skriver Jan Olsen.

Prisen for dagens største - og eneste - ørred gik til Emil Juel Kraft med en fisk på 990 gram.

Der blev fanget 50 hornfisk i løbet af dagen. Den største af dem, blev fanget af Kim Poulsen og vejede 480 gram. Dagens bedste junior blev Stephan Kristianson med en hornfisk på 263 gram.

Næste ørreddag er den 11. oktober.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk