27. januar 2021
Eleverne fra Den Rytmiske Højskole sender lørdag den 28. november fra kl. 15 syv timers online streaming-koncert for at få musikken ud til publikum i en corona-tid og skabe opmærksomhed omkring kulturlivet. Foto: Den Rytmiske Højskole
gallery icon

Se billedserie

Eleverne fra Den Rytmiske Højskole sender lørdag den 28. november fra kl. 15 syv timers online streaming-koncert for at få musikken ud til publikum i en corona-tid og skabe opmærksomhed omkring kulturlivet. Foto: Den Rytmiske Højskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturlivet bløder: Unge musikere giver streaming-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturlivet bløder: Unge musikere giver streaming-koncert
Odsherred - 28. november 2020 kl. 12:01
Af Stefan Andreasen

Unge musikere fra Den Rytmiske Højskole i Vig giver lørdag den 28. november kl. 15-22 streaming-koncert, som sendes fra højskolen i Jyderup ved Vig - gratis for alle, der har lyst til at se og lytte med.

Streaming-koncerten afslutter højskoleelevernes noget anderledes mini-turné i en corona-tid i den forløbne uge. Højskolen plejer at sende eleverne på turné for at spille live-koncerter forskellige steder i landet og få erfaringer med spille-jobs.

- I en tid hvor corona får kulturlivet til at bløde på alle niveauer, har vi på Den Rytmiske Højskole gentænkt vores turnéer. Vi har været lidt ude i landet og har spillet på efterskoler og højskoler, men slet ikke som vi plejer, hvor vi er væk en uge med flere jobs om dagen.

- Så nu afslutter vi turneen med en online streaming-koncert på Facebook og Youtube, siger Hans J. Hansen, lærer på Den Rytmiske Højskole.

I forbindelse med turnéen og online streaming-koncerten har højskole-eleverne arbejdet med en samlet scene-produktion, og alt hvad det indebærer, med scenografi, lyd og lys, musik-skrivning og indøvning, video-produktion.

Til streaming-koncerten vil publikum hjemme ved skærmene blive præsenteret for syv timer med masser af selvskevet musik, veloplagte værter og indslag om musik-processen, livet i et kreativt rum og små, sjove historier.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk