5. marts 2021
Kuffert med Trump-effekter fundet i Vallekilde som storskrald. Gerda Lyhn bekræfter nu i et Facebook-opslag, at det er Donald Trumps kuffert - hun smed ham ud lige efter jul. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Kuffert med Trump-effekter fundet i Vallekilde som storskrald. Gerda Lyhn bekræfter nu i et Facebook-opslag, at det er Donald Trumps kuffert - hun smed ham ud lige efter jul. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kuffert-mysterium opklaret: Gerda Lyhn bekræfter Trump-rygter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kuffert-mysterium opklaret: Gerda Lyhn bekræfter Trump-rygter
Odsherred - 22. januar 2021 kl. 13:44
Af Stefan Andreasen

Efter historien om fundet af en mystisk kuffert med Donald Trump-efterladenskaber i landsbyen Vallekilde i Odsherred - en kuffert der kædes sammen med den lokale kultfigur og Facebook-dronning Gerda Lyhn - har Gerda nu lynet ved tasterne på det sociale medie.

arrow Læs også: Nu er han smidt ud: Mystisk kuffert med Trump-effekter fundet i Vallekilde

Jacob Antvorskov, der for nyligt efterlyste kuffertens ejermand, har antydet, at Gerda Lyhn har haft en mandsperson boende i et par måneder i sin kartoffelkælder i Vallekilde, og at hun nu har smidt ham ud.

Det bekræfter Gerda Lyhn i sit opslag.

- Donald landede med Airforce 1 i starten af december nede på Svinninge Vejle. Han havde haft lidt uoverensstemmelser med sin kone om julen og havde åbenbart googlet sig frem til mig ved at søge på »danish butter cookies« og »friendly«.

- Han boede hos mig i kartoffelkælderen i Vallekilde og forsøgte at spille golf på Anker og Anne-Birthes mark men var meget utilfreds med terrænet.

- Han sad hele tiden med sin telefon og snakkede hele tiden om sig selv. Så jeg smed ham altså ud, og han blev hentet igen af Airforce 1 kort efter jul, skriver Gerda Lyhn.

Hun satte Donald Trumps efterladte rejsekuffert ud til storskrald, hvor den så blev fundet af Jacob Antvorskov - med Gerdas ord en lokal »genbrugs-gut«.

- Ja, det var så forklaringen. Nu behøver I ikke spekulere mere på det, slutter Gerda Lyhn sit Facebook-opslag - og efterlyser i øvrigt et andet sted at bo, så hun kan komme op fra den fugtige kælder.

Gerda Lyhn er kendt som en særdeles iværksom Vallekilde-Hørve-personlighed, ekspert i at udtale sig om alt og intet gennem brevkasser og Facebook-opdateringer.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk