13. december 2018
- Tilbygningen har kontakt til restauranten gennem en fem meter bred åbning, der også kan lukkes med en skydedør, oplyser Lau Gram. Foto: Preben Moth
gallery icon

Se billedserie

- Tilbygningen har kontakt til restauranten gennem en fem meter bred åbning, der også kan lukkes med en skydedør, oplyser Lau Gram. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kro har udvidet med tilbygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kro har udvidet med tilbygning
Odsherred - 22. marts 2018 kl. 14:28
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er traditionen tro stort rykind på Lyngkroen her til påske, men det har knebet med at få plads til alle de, der ønskede det.

Det bliver bedre nu, for Lyngkroen har udvidet med en glastilbygning mellem kroen og Rørvigvej, der giver plads til 50-70 flere gæster, afhængig af bordopstillingen.

Selv om trafikken passerer forbi få meter væk, så høres den næsten ikke, kun store lastbiler høres med en kort, lav brummen.

- Det er de effektive lydisolerende vinduer, der forhindrer støj fra trafikken i at forstyrre vores gæster, siger indehaver Lau Gram.

Og trolltex-plader i loftet sikrer, at gæsternes snak i tilbygningen heller ikke forstyrrer de andre gæster. I tilbygningen vil der være gamle billeder af Lyngkroen fra 1957 og frem og de samme lysekroner som i restauranten.

Tilbygningen har kontakt til restauranten gennem en fem meter bred åbning, der også kan lukkes med en skydedør, og der er brede døre ud til terrassen.

Lyngkroen har endnu ledige pladser i påsken, hvor der holdes åbent alle påskedage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk