9. august 2020
Erhvervskonferencer har det ikke skortet på i Odsherred Kommune, og nu ser det ud til, at virksomhederne giver en smule kredit for arbejdet. Foto. Mik
Erhvervskonferencer har det ikke skortet på i Odsherred Kommune, og nu ser det ud til, at virksomhederne giver en smule kredit for arbejdet. Foto. Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen med markant bedre dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen med markant bedre dialog
Odsherred - 09. september 2019 kl. 21:19
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 84.plads ud af 93 kommuner, er Odsherred Kommunes seneste resultat i Dansk Industris, DI, måling af kommunernes erhvervsvenlighed. Syv pladser bedre end sidste år.

Ifølge DI vurderer virksomhederne Odsherred kommunes rammevilkår bedre end før. Her stiger Odsherred nemlig fra en 93.plads til en 79.plads.

Kommunens bedste placering er i kategorierne image og dialog med kommunen, hvor det bliver til en 63.plads. Den laveste placering opnås i kategorien arbejdskraft, hvor Odsherred går 11 pladser tilbage, og er nu på en 92.plads.

Den lokale DI-formand, Steen Søgaard, mener målingen er godt nyt.

»Hvis udviklingen fortsætter, er der snart udsigt til, at Odsherred når op på landsgennemsnittet, hvad angår erhvervsvenlighed. Det vil være en nyhed, der er værd at se frem til i 2020,« siger han.

Også borgmester Thomas Adelskov (S) er noget nær tilfreds.

»Det er selvsagt positivt at vi bevæger os frem, omend min tålmodighed nok havde håbet på lidt større ryk op ad listen. På den positive side er naturligvis at vores overordnede karakter på erhvervsvenlighed, omdømme og kommunikation med virksomhederne har rykket sig markant,« siger han.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk