28. september 2020
Allan Jensen er trist over de mange overfyldte skraldespande ved offentlige strande og parkeringspladser rundt om i kommunen, som her ved Hønsinge Lyng. Foto: Allan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Allan Jensen er trist over de mange overfyldte skraldespande ved offentlige strande og parkeringspladser rundt om i kommunen, som her ved Hønsinge Lyng. Foto: Allan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune vil gerne se nærmere på opfindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune vil gerne se nærmere på opfindelse
Odsherred - 07. august 2020 kl. 15:27
Af Helene Nielsen

Hos Odsherred Kommune er man ikke afvisende overfor de rustfri hængsler eller greb til affaldscontainere, som den 70-årige Allan Jensen fra Vig har opfundet og har patent på, og gerne vil hjælpe kommunen med at få opstillet ved rastepladser og parkeringspladser rundt om i kommunen. Der er bare ikke tid til at vurdere dem lige nu. Allan havde ellers sendt en meget detaljeret produktbeskrivelse med forslag om typer af affaldscontainere og billeder af de særlige hængsler.

- Jeg har skrevet til både borgmesteren og kommunens miljøteam. Men de er måske på sommerferie, sagde Allan Jensen, da Nordvestnyt besøgte ham onsdag.

Torsdag kom der så svar fra kommunens trafikteam, som beklagede, at mange medarbejdere var på vej på sommerferie, og derfor ikke havde tid til at kigge på Allan Jensen opfindelse før efter ferien.

- Når jeg er tilbage, kan vi finde et tidspunkt hvor vi kan mødes sammen med den medarbejder i trafikteamet som har mest med det at gøre, skrev centerleder i afdeling for teknik og miljø, Signe Skovgaard, torsdag i en mail til Allan Jensen.

Allan Jensen er glad for svaret fra kommunen, selv om han gerne var kommet forbi med sin opfindelse med det samme.

- Jeg kan da også godt komme forbi og vise mit produkt til borgmesteren, Det er jo et seriøst tilbud til kommunen, og der er tale om en patenteret og mønsterbeskyttet opfindelse, som ikke ville komme til at koste kommunen de store penge. Jeg vil bare være glad, hvis vi kan komme af med alle de overfyldte skraldespande, der ikke pynter i landskabet, siger Allan Jensen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk