18. september 2021
Kim Rasmussen er en af de bærende kræfter i foreningen Knokkelsploff, som i den kommende weekend står bag »Sikken dejlig dag på havnen« på Odden Havn, hvor man lørdag aften kan opleve en koncert med Stig Møller og søndag efter middag »Kalles World Tour«. Foto: Niels Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Kim Rasmussen er en af de bærende kræfter i foreningen Knokkelsploff, som i den kommende weekend står bag »Sikken dejlig dag på havnen« på Odden Havn, hvor man lørdag aften kan opleve en koncert med Stig Møller og søndag efter middag »Kalles World Tour«. Foto: Niels Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til en dejlig dag på Odden Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til en dejlig dag på Odden Havn
Odsherred - 27. juli 2021 kl. 05:00
Af Niels Sørensen

- Sikken dejlig dag det er i dag, whåppåh-bi-bum.

Odden-foreningen Knokkelsploff har navngivet weekendens »Sikken dejlig dag på havnen« i Havnebyen på Sj. Odde efter Stig Møllers klassiker »Sikken dejlig dag«, der har ovenstående refræn - og det med god grund:

Den gamle trubadur og Steppeulvene-medstifter kommer nemlig og giver koncert lørdag den 31. juli klokken 19 ved Havnehytten på Vestre Havnevej 31A på Odden Havn. Med sig har han sædvanen tro Grev Lyhne og Peter Ingemann.

Knokkelsploff er sat i verden for at lave kulturelle oplevelser på Odden Havn.

- Vi er da lidt spændt på det hele. Det er foreningens hidtil største satsning, og det er første gang, vi tager entre, fortæller Kim Rasmussen, der er primus motor i Knokkelsploff, og fortsætter:

- Man kan vel sige, at vi øver os på det, som det skal blive til. Næste år vil vi gerne lave en weekend med en masse mindre, forskellige arrangementer rundt omkring på havnen og så en samlende koncert som det fælles højdepunkt. Vi har ikke turdet binde an med det i år, da der stadig har været en usikkerhed med alting på grund af coronaen, så det her er altså light-udgaven.

Søndag den 1. august klokken 14 kan man samme sted opleve Kalle Mathiesen, der med sit »Kalles World Tour« er garant for musikalsk underholdning med komik og fantasi, som børn og barnlige sjæle holder af.

- Ham har vi haft på plakaten før, og han er helt fantastisk, siger Kim Rasmussen.

For begge koncerter gælder det, at hvis vejret skulle vise sig fra sin uvenlige side, rykker man ind i Auktionshallen på havnen.

- Det er fint at have en plan B, men der er bare noget ved at lave koncerter her ved Havnehytten med udsigt over Kattegat, konstaterer Kim Rasmussen.

Foreningen har for tiden 40 medlemmer.

- Vi har ligesom genstartet os selv ovenpå coronaen. Vi kunne godt bruge lidt flere hænder. Alle er velkomne, siger Kim Rasmussen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk