17. oktober 2019
Allan Bachmann Jørgensen står for Nybolig Odsherreds nye sommerbutik på Rørvigvej. Foto: Torben Andersen
Allan Bachmann Jørgensen står for Nybolig Odsherreds nye sommerbutik på Rørvigvej. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til at sælge sommerhuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til at sælge sommerhuse
Odsherred - 18. april 2019 kl. 10:24
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tallene viser, at sommerhushandlerne nærmer sig et omfang som i årene før 2008, hvor krisen satte ind. Og det mærker Nybolig Odsherred, som har i forvejen har tre butikker i herredet. Og virksomheden åbner nu en sommerbutik på Rørvigvej 221 - tæt ved dagligvarebutik, kro og mini- golfbane. Allan Bachmann Jørgensen bliver ansvarlig for sommerbutikken, som deler bygning med Nydan Byg, Rørvig Rammeværksted & Mini-galleri samt Butik Malulle.

- Tanken er, at vi skal være repræsenteret i sommerhusområdet. Her ligger vi centralt på noget af det bedste sommerhusområde i Odsherred, siger Allan Bachmann Jørgensen, som fortsætter:

- Branchen er meget baseret på dialog med kunderne, og her vil der komme en del mennesker forbi. Men det er naturligvis også konkurrence i branchen, så butikken er også et konkurrencetiltag.

Han forventer, at Nybolig Odsherred samlet set vil sælge omkring 300 boliger i år.

- Vi har en styrke i, at vi er repræsenteret i både den sydlige og den nordlige del af kommunen, siger Allan Bachmann Jørgensen.

Kunder fra København
Omkring 70 procent af samtlige bolighandler i Odsherred er sommerhuse.

- Der er ingen tvivl om, at vores primære kundegruppe er københavnere, som bor i lejlighed. Det er et ønskescenarie for mange kunder også at have et sted, hvor der er lidt højere til himmelen. De fleste københavnere har ikke råd til at købe en større lejlighed eller et hus i København, men de vælger så at kombinere lejligheden med et sommerhus, siger han.

Kunderne er både børnefamilier og pensionister.

- Planloven blev ændret sidste år, så pensionister kun skal have ejet deres sommerhus et år, før de kan bo der hele året. Det har også skubbet lidt på handlerne, siger Allan Bachmann Jørgensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk