5. juni 2020
Ole Werner har lukket sin vognmandsforretning ned. Nu venter en ny tilværelse som almindelig lønmodtager og truckfører hos NKT. Foto: Jens Wollesen
Ole Werner har lukket sin vognmandsforretning ned. Nu venter en ny tilværelse som almindelig lønmodtager og truckfører hos NKT. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt vognmand lukker ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt vognmand lukker ned
Odsherred - 01. april 2020 kl. 07:44
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag var sidste dag, hvor lastbilerne på Åsevangsvej 59 kørte, som de har gjort i 25 år under Ole Werners ledelse.

Vognmand Ole Werner overtog vognmandsforretningen efter sin far, Werner Nielsen, der startede den første lastbil tilbage i 1956, men har nu valgt at slippe rattet og afvikle firmaet. Det hele er gået lidt hurtigere end forventet, for 61-årige Ole Werner og fru og Annette troede det ville tage længer tid at afvikle firmaet.

- Vi havde først forventet at det ville være afviklet i slutningen af juni, men det er gået så godt med at komme af med bilerne og grejet, at vi kan lukke allerede nu, fortæller Ole Werner.

- Vi tog allerede taget beslutningen i januar, og så fik jeg nyt job som truckfører hos NKT i Stenlille i marts, så nu tager vi skidtet fuldt ud og lukker det ned, siger vognmanden.

Selvom han selv har skiftet lastbilen ud med trucken, så fortsætter han med webshoppen med grusgravsmaterialer i en periode endnu.

- Jeg har aftalt med nogle gode vognmands-kolleger som vil levere de bestilte varer, fortæller han og tilføjer, at han også fortsætter trailersalget af grus og sten til private om lørdagen som han har gjort de seneste fire-fem år.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk